Южна Корея се опитва да разбере как известна севернокорейска бежанка се

...
Южна Корея се опитва да разбере как известна севернокорейска бежанка се
Коментари Харесай

Севернокорейска бежанка - заложник?

Южна Корея се пробва да разбере по какъв начин известна севернокорейска бежанка се е появила в неделя по малкия екран в Северна Корея, с цел да опише за " пъкъла " на капиталистическия Юг, съобщи Дарик.

Лим Джи-хьон, на възраст към 20 години, дойде в Южна Корея през 2014 година и бързо стана обществена персона, която постоянно бе канена в излъчвания за бежанците от Северна Корея.
В неделя обаче тя се появи в излъчен по севернокорейската телевизия видеоматериал, в който споделя по какъв начин визиите ѝ за живота в Южна Корея били далеч от действителността.

" Заминах в Южна Корея с фантазията, че ще се храня добре и ще пребивавам добре, но Югът не беше мястото, което си представях ", споделя тя и прецизира, че се надявала да стане актриса в Южна Корея.

" Всеки ден в Юга беше пъкъл. Плачех всяка нощ и си мислех за родината и за родителите ми в Северна (Корея) ", прибавя тя.
 Лим Джи-хьон обвинява южнокорейска телевизия, че я предиздвикала да лъже за живота ѝ в КНДР.

" Всичко, което споделих по малкия екран, беше написано, с цел да показа севернокорейците като невежи и глупави варвари ", споделя тя и прибавя, че се чувствала като " човешка сган ".  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР